Deep field werken in crisisgebieden? Volg Astrid!

Astrid filmt en vertelt over haar VN werk voor vluchtelingen, waar ze heel gepassioneerd over is. Over de vluchtelingen, over de landen waar ze naartoe vliegt om haar werk uit te voeren en de ‘fantastische mensen’ waarmee ze samenwerkt.

Samen met hen maakt zij het verschil, en daarom is zij wat ons betreft met recht een wereldwijf. Ook vertelt ze ons meer over Genève, haar gezinsleven en wat haar drijft. Zoals ze zelf zegt: ‘Let’s get started!’

Astrid van Genderen Stort - Zwitserland
Ik ben Astrid van Genderen Stort en woon in Geneve, Zwitserland. Sinds 1995 werk ik voor de VN voor Vluchtelingen, UNHCR (United Nations High Commissioner for Refugees). Ik heb twee super kids en één Italiaanse man. Ik ervaar, hoor, leer en zie zoveel in mijn werk en leven, verhalen die me ontroeren, doen lachen en inspireren en die wil ik graag met anderen delen.