Een Grieks eiland, een Nederlandse vrouw en een camera…

Lizzy Koster

Lizzy geeft jou een bijzonder persoonlijk kijkje in haar leven op het griekse eiland Aegina. Ze is spiritueel ingesteld, weet sinds kort dat ze zelf ook kan healen, en noemt zich een visionair, coach, lichtwerker en connector. Dat belooft wat. Laat jij je door haar inspireren?

Volg dus haar vlogs via De Wereldwijven, waar ze ons een kijkje geeft in haar leven en gedachtes. Vanaf een eiland, ver van Nederland, biedt ze gegarandeerd een uniek perspectief.

 

Over dit Wereldwijf: Lizzy Koster - Griekenland

Lizzy Koster - Griekenland
Jasou, mijn naam is Lizzy, ik ben een “creator”, coach, connector, lichtwerker en een visionair en woon sinds 2002 op het Griekse eiland Aegina met mijn dochter, honden en katten. In mijn filmpjes voor de Wereldwijven neem ik je mee in mijn leven en maak je kennis met het Griekse eilandleven. Zie mijn websites: Aeginagreece, Lizzy en Aegina healing.