Het levensveranderende keerpunt van Lizzy

Lizzy Koster
door gepubliceerd op 20 maart 2018Tags: , , , , ,

Op haar Griekse eiland in 2016 zat Lizzy absoluut niet goed in haar vel. De Griekse crisis was in volle gang. De berichten over die crisis maakten haar boos. Ze wilde de wereld wakker schudden. Ze werd depressief.  Het keerpunt kwam toen ze zich opgaf voor een  21 dagen meditatiecursus veranderde alles. Het was op haar lijf geschreven.

Niet de wereld moest veranderen, maar zijzelf. Een ware transformatie. Het stellen van grenzen werd haar devies. Na die realisatie, zag ze het effect. Ook in haar relatie betekende dat veel: het einde van hun samenzijn. Helemaal niet makkelijk natuurlijk. Maar een relatie is om aan te vullen en draait om wederzijds respect. De Griekse crisis heeft haar ogen geopend, op haar kop gezet, en enorm veel goede energie gebracht.

Over dit Wereldwijf: Lizzy Koster - Griekenland

Lizzy Koster - Griekenland
Jasou, mijn naam is Lizzy, ik ben een “creator”, coach, connector, lichtwerker en een visionair en woon sinds 2002 op het Griekse eiland Aegina met mijn dochter, honden en katten. In mijn filmpjes voor de Wereldwijven neem ik je mee in mijn leven en maak je kennis met het Griekse eilandleven. Zie mijn websites: Aeginagreece, Lizzy en Aegina healing.