Volg motorchick Noortje van Noord- tot Zuidkaap

Gastschrijfster
door gepubliceerd op 27 maart 2018Tags: , , , ,

Misschien ken je Noortje al? Ze reed een bijzondere reis, helemaal alleen, op haar motor van Amsterdam naar Bali. Via haar vlogs reisden velen virtueel met haar mee. Nu gaat ze weer op avontuur. Dit keer met haar Oostenrijkse vriend, op twee motors, van Noorwegen door Afrika helemaal naar de punt van Zuid-Afrika.

Speciaal voor De Wereldwijven maakt ze haar vlogs in het Nederlands. Met thema’s die passen binnen ons platform. Zoals avontuur, ambitie, gezondheid, de wereld, relaties. Haar reis zal deze zomer, in augustus, starten. Maar tot die tijd heeft ze genoeg te vertellen, over haar voorbereidingen, ervaringen en levensbeschouwingen. Kijk je mee?

Over dit Wereldwijf: Gastschrijver

Gastschrijver
De Wereldwijven nodigen ook gastschrijvers en gastfilmers uit om zo nu en dan hun inspirerende verhalen te delen. Deze verhalen of videos gaan over onderwerpen die nauw aansluiten bij onze zoektocht naar authenticiteit, echtheid, diepgang en verbinding. Lees mee en laat je inspireren.