Voor wereldwijf Dewi is geen berg te hoog om te beklimmen.

door gepubliceerd op 27 maart 2019Tags: , , ,

Dit is Dewi, vloggend wereldwijf, hiker en klimmer! De Mount Everest Basecamp Trek, de Kilimanjaro? Geen berg is haar te hoog om geld in te zamelen voor haar stichting Creatief Hart. Met deze stichting zet Dewi creatieve projecten op om kinderen met een verstandelijke handicap te leren zelfstandiger en zekerder in het leven te staan. Dewi beklimt binnenkort een hogere berg dan de Kilimanjaro. Welke dat is? Bekijk haar volgende vlog!

Over dit Wereldwijf: Dewi Deijle - Nederland

Dewi Deijle - Nederland
Als nieuwe vlogger bij De Wereldwijven stel ik mijzelf graag aan jullie voor. In de komende tijd zullen jullie vlogs van mij zien vanuit Indonesië en Nepal. Ik ga enkele avontuurlijke en actieve reizen beleven, en jullie gaan kennismaken met de kinderen met een beperking op Bali. Benieuwd naar mijn activiteiten? Bekijk dan snel mijn vlogs.