Inspirerend! Wemmy uit Dubai laat mensen met een beperking hun talenten ontwikkelen

Wemmy richtte in 2010 de kunst-studio Mahaweb op in Dubai waar ze mensen met een beperking hun talenten laat ontwikkelen en hen stimuleert tot prestaties waarvan ze voorheen alleen maar hadden kunnen dromen.

Je kunt het interview dat Els had met Wemmy hier lezen.

Wereldwijf Els interviewt Wemmy

Over dit Wereldwijf: Carolien Grootendorst - Dubai

Marhaba! Ik ben Carolien en woon sinds kort in Dubai met mijn Libanese man en kinderen. We hebben hiervoor jaren in Liberia gewoond en gewerkt. In Liberia heb ik het bedrijf Peppa opgericht, waarmee we mooie, eerlijke kinderkleding maken. Daarnaast ben ik sinds kort medeoprichter en bestuursvoorzitter van de stichting International Institute for Community Based Sociotherapy. Een methode die gericht is op het herstellen van veiligheid, vertrouwen, sociale cohesie en eigenwaarde in (post-)conflict gebieden. Met de filmpjes en verhalen die ik voor De Wereldwijven maak, wil ik je graag meenemen in mijn wereld als moeder en ondernemer.