Zet in je agenda: 25 oktober! Een event waar je opgewonden van raakt!

Eva van Dorst-Smit

Wil je een inspirerend zetje krijgen om jouw sluimerende idee, plan of zoektocht naar zingeving om te zetten naar stappen en daden? Kom naar het event ‘Bedrijf van een Wereldwijf’ in Amsterdam, met het thema Van Dromen naar Doen.

Netwerken, prikkelende talks, panelinterviews, een boekpresentatie van de bundel Bedrijf van een Wereldwijf met 35 portretten van ondernemende wereldwijven, een borrel en doegoedietas! Gun jezelf die paar uur om jezelf te begeven onder andere vrouwen zoals jij: die rondlopen met een passie, een drive, en dat hebben omgezet – of willen gaan omzetten – in daden.

Warm bad met contacten en drijfveren

Dompel jezelf onder in peptalks, tips, nuttige speeddates en sprekende voorbeelden. Voel de kracht in jezelf en de steun van onze community! Door jezelf te omringen met like-minded mensen die graag iets betekenisvol ondernemen, zul je je eigen drijfveren aanspreken. Je wordt er onrustig van, opgewonden en er komt ongetwijfeld energie in je los om stappen te gaan zetten.

Doen!

Hak nu die knoop door, wees daadkrachtig en kom naar het event ‘Bedrijf van een Wereldwijf’ op 25 oktober in Amsterdam. Het wordt gehouden in de oude Bijlmerbajes, bij A Beautiful Mess, een restaurant gerund door de Refugee Compagny. Ontvangst is om 16:45 uur en de borrel met hapjes eindigt tegen 19:30 uur. Je loopt zeker niet met lege handen naar buiten. Ook kun je het boek ‘Bedrijf van een Wereldwijf‘ ter plaatse aanschaffen.

Snuif de drijfveren op van vrouwen die hun dromen hebben omgezet in daden. Wissel gedachten uit, doe je voordeel met leerzame ervaringen, valkuilen en nuttige contacten. Laat je inspireren en voel je gesteund door vrouwen zoals jij, die iets zochten, wilden en bereikten! We kijken ernaar uit jouw hand te schudden!

Kaartje, info en programma

Voor meer info, het programma en om meteen een kaartje te reserveren kijk je hier!

Bekijk hier nog meer mooie duurzame producten!

Over dit Wereldwijf: Eva van Dorst-Smit - Nederland

Hoi! Ik ben Eva van Dorst-Smit, wonend tot 2019 in Frankrijk maar sinds kort weer terug op Nederlandse bodem. Hoe dat is? Dat is nog wat te vroeg om te zeggen but it feels ‘ok’. We runnen reclamebureau BEEVEEDEE en een groothandel in brocante, antiek en industriële Franse meubelen, Decorage. Als mede-oprichtster van De Wereldwijven voel ik mij ontzettend verrijkt door alle wereldse contacten en krachtige ideeën en ervaringen die we delen. Ik schrijf mee!