Hoge nood in New York!

Ingeborg van t Pad Bosch

Ingeborg van t Pad Bosch - VS

22 april 2020

Het gezin van Ingeborg heeft na vijf weken quarantaine een probleem: geen wc-papier. Daarbij heeft ze een speciaal soort nodig. Als Ingeborg op de buurt-app leest dat er waarschijnlijk rollen te koop zijn bij de Wholefoods in een dorp verderop, besluit ze het erop te wagen.

Over dit Wereldwijf: Ingeborg van t Pad Bosch - VS

Ingeborg van t Pad Bosch - VS
Hi! Ik ben Ingeborg en woon sinds 2010 met mijn gezin in New York. Ik schreef tot nu toe voor online platforms en tijdschriften, publiceerde de bundel #Familie Jansen Goes New York en mijn debuutroman #Kroniek van een erfenis. Voor De Wereldwijven schrijf ik over vrouwen in de USA waar ongelijkheid, onrecht en seksisme maar ook vrouwelijke strijdkracht en energie dagelijkse kost zijn!