Off the grid in Lapland: Who let the dogs out?

door gepubliceerd op 21 januari 2022Tags: , , , , ,

Kun je echt nog een compleet off the grid leven leiden in Europa? Jazeker, in Zweeds Lapland! Ons eigen wereldwijf Esther woont er en gunt ons de komende weken een kijkje in haar leven. Via een kort filmpje zoomt ze in op (zomaar) een moment in haar dag.

Zo staat Esther dicht bij haar eigen huis stil bij ogenschijnlijk dagelijks (on)gemakken, waar we in Nederland niet eens meer bij stilstaan. Of neemt ze ons mee in de prachtige natuur van Lapland. En ook zul je geregeld haar (husky-)honden ontmoeten… Volg je de komende tijd samen met ons Esther?

Ommetje met de honden

Jas snel aan en lekker even een ommetje met de hond maken? In het afgelegen Lapland gaat dat nèt even anders. Al is het maar omdat het er nu berenkoud is….. Kijk mee naar dit prachtige feel-good filmpje! Met een kop warme chocolade en pluizige sokken 🙂

En omdat wij er maar geen genoeg van kunnen krijgen en het zo’n gaaf filmpje vinden, kan je direct ook het volgende vlogje van Esther bekijken. Hoef je niet nog een hele week te wachten. Dit. Is. Lapland!

Over dit Wereldwijf: Esther Quatfass - Zweden

Hej. Ik ben Esther en ik woon sinds 2014 met mijn partner in Västerbotten, Zweden. Daarvoor woonden we 7 jaar in Estland en oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam. Ik houd ervan om afgelegen in de natuur te wonen, waar ik heerlijk kan schrijven aan mijn boeken en waar mijn partner zich met zijn sledehonden bezighoudt. Voor de Wereldwijven schrijf ik graag over de wisselwerking tussen de natuur, mijn belevenissen en mij als persoon.