Off the grid in Lapland: zomaar een mooie dag

door gepubliceerd op 4 februari 2022Tags: , , , , ,

Kun je echt nog een compleet off the grid leven leiden in Europa? Jazeker, in Zweeds Lapland! Ons eigen wereldwijf Esther woont er en heeft ons de afgelopen weken een kijkje in haar leven gegund. Vandaag (voorlopig) haar laatste filmpje uit Lapland!

Zo stond Esther dicht bij haar eigen huis stil bij ogenschijnlijk dagelijks (on)gemakken, waar we in Nederland niet eens meer bij stilstaan. Of nam ze ons mee in de prachtige natuur van Lapland. En ook zag je geregeld haar (husky-)honden rondrennen …

Zomaar een dag

Opstaan, sneeuw schuiven en aan het werk in en rondom hun huis. Met altijd een paar vrolijke Husky puppies of één van de andere lieve viervoeters in hun kielzog. Ver van de drukte en volle agenda’s, in een omgeving die op haar manier net zo harsh, maar zo adembenemend mooi is.

Geniet van een laatste blik op Lapland! Heb je een vlogje gemist of wil je ze allemaal nog eens zien? Kijk dan alle video’s hier.

Over dit Wereldwijf: Esther Quatfass - Zweden

Hej. Ik ben Esther en ik woon sinds 2014 met mijn partner in Västerbotten, Zweden. Daarvoor woonden we 7 jaar in Estland en oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam. Ik houd ervan om afgelegen in de natuur te wonen, waar ik heerlijk kan schrijven aan mijn boeken en waar mijn partner zich met zijn sledehonden bezighoudt. Voor de Wereldwijven schrijf ik graag over de wisselwerking tussen de natuur, mijn belevenissen en mij als persoon.