Bedrijf van een wereldwijf – Meer erotiek in je leven?

Wil jij eigenlijk wel meer erotiek in je leven? Dat kan! En nog leuker, je hebt er zelf invloed op en kan je compleet inleven (of uitleven) in je eigen fantasie. Uh… maar hoe dan? Samen met Rouze hebben De Wereldwijven een leuke actie deze zomer. Lees snel verder.

Ken jij Rouze al? Hèt sexy platform met erotische (luister)verhalen, opgezet door Eva de Visser.

Erotiek voor vrouwen

Naar aanleiding van een reeks artikelen dat we in de Westerse wereld steeds minder seks lijken te hebben dan vroeger, ging redacteur Ingeborg een tijd geleden op zoek naar meer informatie. Ze stuitte op het bestaan van Rouze en – nieuwsgierig – zocht ze verder. Een platform met erotische verhalen voor vrouwen? Opgezet door een vrouw? Daar wilden we natuurlijk meer van weten!

Eva de Visser zette haar plannen en toekomst met Rouze sterk neer in het programma Dragon’s Den en ze wist de juryleden te verleiden met een flinke investering in haar platform. Vanaf dat moment ging het allemaal snel en kreeg het platform zelfs een gezicht dankzij de stem van Geraldine Kemper, die een aantal verhalen insprak. Sexy verhalen die door verschillende auteurs geschreven worden en… binnenkort misschien wel door jou?!

Erotische schrijvers gezocht!

Heb jij altijd al een erotisch verhaal willen schrijven? Nu is je kans! Bij sexy verhalenplatform Rouze zijn ze op zoek naar nieuwe schrijvers. Bij Rouze schamen ze zich niet zo snel en moedigen ze je juist aan om op zoek te gaan naar wat jij nou opwindend vindt. “Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat je seksuele fantasie de vrije loop laten, heel erg opwindend is,” aldus Rouze-oprichter Eva de Visser. 

Een aantal tips voor als je aan de slag wilt:

  • Houd als richtlijn 1500 en 2500 woorden aan.
  • Houd je niet in: bij Rouze schrikken ze nergens van! En hopelijk jij ook niet.
  • Wat vind jij sexy? Probeer dicht bij jezelf te blijven.
  • Schrijf veel dialogen, daarmee kun je echt de spanning tussen je personages opbouwen.
  • Je krijgt sowieso reactie van Rouze; ook al is het niet verzekerd dat je verhaal geplaatst gaat worden.
  • Een verhaal opsturen kan tot 30 augustus naar info@rouze.me

Inspiratie opdoen? Met kortingscode “wereldwijven” krijg je een maand gratis toegang tot Rouze. Let op: kies voor de optie ‘maandabonnement’.

Succes en vooral: heel veel plezier!

Over dit Wereldwijf: De Wereldwijven

De Wereldwijven vertellen verhalen die inspireren, verbinden en in beweging brengen voor een tolerante, duurzame en gender-gelijke wereld.