Podcast – Rianna in gesprek met wereldwijf Katja Visser

In deze podcast praat digital nomad en wereldwijf Rianna ergens vanuit Zuid Amerika met ondernemende Nederlandse vrouwen elders in de wereld. Allemaal hebben ze een eigen uniek verhaal dat begon met dromen over iets, naar het serieus doen!

Iedere maand een nieuw gesprek tussen twee vrouwen in heel verschillende werelddelen. Over avontuur. Ambitie en ondernemerschap. Relaties. Gezondheid. En heel veel meer. 

“Ik ben altijd op zoek geweest naar mijn thuis en dat vond ik uiteindelijk hier, in Botswana.”

– Katja Visser

Podcast 1

In deze aflevering praat Rianna met Katja Visser in Botswana waar Katja een kleinschalige eco-lodge heeft in de prachtige Okovango Delta: Phazama Farm. Tevens is ze oprichter van de StartUp4Kids Foundation met uiteenlopende projecten in verschillende landen van Zuid Amerika tot Afrika. Maar, waarom is juist Botswana haar thuis?

Over Wereldwijven on Air!

Nieuwsgierig naar andere afleveringen? Luister en bekijk alle podcast afleveringen van Wereldwijven on Air!.