Rianna in gesprek met wereldwijf Marjolein de Rooij

In onze podcast Wereldwijven On Air! praat digital nomad en wereldwijf Rianna ergens vanuit Zuid Amerika met ondernemende Nederlandse vrouwen elders in de wereld. Allemaal hebben ze een eigen uniek verhaal dat begon met dromen van iets naar… het serieus doen!

“We zien de Kilimanjaro vanuit ons keukenraam.”

– Marjolein de Rooij

Deze maand heeft Rianna een mooi gesprek met Marjolein de Rooij die reisbureau Good Safari èn een lodge in Arusha, Tanzania runt. De wildlife in Tanzania is verpletterend en om dat te behouden zetten ze verschillende projecten op met oog voor natuur & milieu. Maar wat vonden hun Hollandse kinderen van die plannen?

 

Meer luisteren?

Dat kan! Hier kun je alle eerdere afleveringen van Wereldwijven on Air! afluisteren en bekijken.