Rianna in gesprek met wereldwijf Dewi Deijle

In de podcast Wereldwijven On Air praat digital nomad en wereldwijf Rianna ergens vanuit Zuid Amerika met ondernemende Nederlandse vrouwen elders in de wereld. Allemaal hebben ze een eigen uniek verhaal dat begon met dromen van iets naar… het serieus doen!

“Doet hele stoere dingen om geld in te zamelen voor haar stichting in Indonesië”

– podcast host Rianna

In deze aflevering is Rianna benieuwd waarom wereldwijf Dewi Deijle zo vaak naar Indonesië afreist. Ze praten over het lot van verstandelijk gehandicapte kinderen en jong volwassenen in het land. En over Stichting Creatief Hart, dat Dewi heeft opgericht, en waarmee ze kansen creëert voor deze kwetsbare kinderen.

 

Luister hieronder snel de podcast helemaal:

Andere podcast afleveringen luisteren (& lezen)?

Dat kan! Hier kun je alle eerdere podcast afleveringen van Wereldwijven on Air! afluisteren en bekijken. Nieuwsgierig waarover Dewi voor de Wereldwijven schrijft? Lees hier al haar verschenen blogs.