Rianna in gesprek met wereldwijf Chantal Piët

door gepubliceerd op 13 september 2023Tags: , , , , , ,

In aflevering zes van Wereldwijven On Air, praat digital nomad en wereldwijf Rianna ergens vanuit Zuid Amerika met ondernemende Nederlandse vrouwen elders in de wereld. Allemaal hebben ze een eigen uniek verhaal dat begon met dromen van iets naar… het serieus doen!

“Ik stond om 5 uur ’s ochtends (in Texas) op de markt om stroopwafels te bakken.”

– Chantal Piët

Voor deze aflevering van de podcast sprak Rianna met wereldwijf Chantal Piët die samen met haar vriend jaren geleden naar de Verenigde Staten vertrok. Land van onbegrensde mogelijkheden, maar zonder cash ook keihard om een bestaan op te bouwen. Ze besluit stroopwafels te maken en te verkopen. Gaat van die Hollandse lekkernij het Amerikaans hart sneller kloppen?

Luister hieronder de hele podcast met Chantal:

Meer van de podcast luisteren?

Dat kan! Hier kun je alle eerdere podcast afleveringen van Wereldwijven on Air! afluisteren en bekijken.

Nieuwsgierig naar de onderneming van Chantal? Lees lekker door op de Stroopclub.