Rianna in gesprek met wereldwijf Marieke van Asten

Alweer aflevering 7 van Wereldwijven On Air!, – onze eigen podcast waarin talk- en gastvrouw Rianna vanuit Zuid Amerika praat met ondernemende Nederlandse vrouwen elders in de wereld. Vrouwen met een eigen en uniek verhaal. Het begon met dromen naar werkelijk ondernemen. Letterlijk en figuurlijk. 

Iedere maand een nieuwe podcast met een gesprek tussen twee vrouwen in heel verschillende werelddelen. Over avontuur. Ambitie en ondernemerschap. Relaties. Gezondheid. En heel veel meer. 

Podcast 7

In deze aflevering praat Rianna uitvoerig met wereldwijf Marieke van Asten in Dominica! Een klein Caribisch tropisch eiland. Ze praten over wat Dominica zo bijzonder maakt, maar ook over de onzekerheden. Natuurgeweld bijvoorbeeld. En om de werkelijke reden dat Marieke haar hart heeft verloren aan dit eiland: haar stichting Breadfruit House Dominica Foundation, een creatief centrum voor kinderen. 

Meer Wereldwijven on Air!

Dat kan! Hier kun je alle eerdere podcast afleveringen van Wereldwijven on Air! afluisteren en bekijken. Nieuwsgierig waarover Marieke zelf eerder voor de Wereldwijven schrijft? Lees hier al haar verschenen blogs.