Podcast – Rianna in gesprek met Botswana specialist Nancy Vroon

Wereldwijven On Air! In deze podcast praat digital nomad en wereldwijf Rianna ergens vanuit Zuid Amerika met ondernemende Nederlandse vrouwen elders in de wereld. Allemaal hebben ze een eigen uniek verhaal dat begon met dromen van iets naar… het serieus doen!

In aflevering 9 neemt podcast-host Rianna ons mee naar Botswana waar ze uitgebreid praat met wereldwijf Nancy Vroon. Met recht een Botswana specialist.

Botswana-specialist

Van een goedlopend cateringbedrijf in Nederland (12 jaar!) naar het opzetten van een reisbureau in een ‘onbekend’ land middenin een pandemie. Uh? Nancy Vroon en haar man deden het! 

Terwijl de coronacrisis zich ontwikkelt verkopen zij hun top of the notch cateringbedrijf en vertrekken om hun droom na te jagen: een vakantiehuis in Botswana. Ze hadden al veel door Afrika gereisd, maar nog niet in Botswana. Een selfdrive door zuidelijk Afrika tijdens de pandemie maakt duidelijk dat Botswana inderdaad hun nieuwe thuis moet worden. Alles klopt. Van het één komt het ander en met hun kennis in de hospitality-wereld zetten ze hun eigen bedrijf op. Botswana Specialist. Een heerlijk gesprek hoe je leven spontaan en onverwacht een nieuwe draai kan krijgen. Over dromen en kansen aangrijpen. 

Meer Wereldwijven On Air!