Nooit te vroeg: Tips voor een geweldige zomer met je vrienden!

Gastschrijfster
door gepubliceerd op 1 maart 2024Tags: , , , , , ,

Ben jij ook he-le-maal klaar met de eindeloos grijze en natte winter in Nederland? Dan hebben we optimistisch nieuws want… de zomer is dichterbij dan je denkt! Wacht, echt waar? Heb je nog geen plannen voor de zomer? Of ben je momenteel (door al die grauwheid) een beetje inspiratieloos door je drukke leven? Echt, geloof ons want achter die grijze wolken schijnt de zomerzon.

En als dat zonnetje doorbreekt, dan hebben wij hier al een paar fantastische tips voor jou om straks direct lekker van de zomer te gaan genieten! 

Gezellig zomer! Ga op reis met vrienden

Eén van de beste manieren om je zomer door te brengen met je vrienden is door samen op reis te gaan. Of je nu kiest voor een roadtrip door Europa, een strandvakantie in Spanje of een avontuurlijke trektocht in de bergen, er zijn eindeloze mogelijkheden om nieuwe plekken te ontdekken. Zorg ervoor dat je van tevoren een goede planning maakt, zodat je optimaal kan genieten van je reis. Vergeet niet om je favoriete reisgenoten en een goede dosis avontuur mee te nemen!

Ook als je weinig budget hebt om een reis te maken in het buitenland kun je altijd een fantastische (dag)trip maken met vrienden in Nederland. Het gaat niet zozeer om de bestemming waar je naartoe gaat, maar met wie je waar naartoe gaat! Dus inspireer vooral je beste reis vrienden, om er samen lekker op uit te gaan. Een wandeling, op de fiets of avontuurlijk met de trein! Door Nederland of daarbuiten.

Heerlijke zomer met een BBQ

Zeg nou zelf, één van de lekkerste manieren om van de zomer te genieten is om te BBQ’en met je vrienden. Niets is zo gezellig als samen rond het vuur staan, genietend van een koud biertje en heerlijk gegrild eten.

Om je BBQ naar een hoger niveau te tillen, maak je natuurlijk van de beste (en lekkerste!) kruiden. Bij Van Beekum Specerijen kun je allerlei heerlijke kruiden bestellen, zoals BBQ kruiden, die je gerechten net dat beetje extra smaak geven. Geloof me, je vrienden zullen versteld staan van je kookkunsten! Kruiden bestellen Van Beekum specerijen kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte BBQ kruiden.  

Maak een bucket list

Een zomer met vrienden is de perfecte gelegenheid om avontuurlijk te zijn en nieuwe dingen te ontdekken. Maak daarom samen een bucketlist met alle dingen die jullie deze zomer willen doen. Of het nu gaat om een dag naar een (onbekende) stad, het strand of een gaaf (muziek)festival, het maakt niet uit. Het belangrijkste is dat jullie samen mooie herinneringen maken.

Dus pak een pen en papier en begin met het plannen van jullie ultieme zomeravontuur! Vaak heb je in het begin geen idee van wat je eigenlijk wilt doen, maar begin eens met rondneuzen op social media om ideeën op te doen. Vaak zul je merken dat je na één idee, ineens talloze ideeën hebt voor je bucketlist.  Laat die zomer maar komen. En lang, eindeloos lang duren!

Over dit Wereldwijf: Gastschrijver

De Wereldwijven nodigen ook gastschrijvers en gastfilmers uit om zo nu en dan hun inspirerende verhalen te delen. Deze verhalen of videos gaan over onderwerpen die nauw aansluiten bij onze zoektocht naar authenticiteit, echtheid, diepgang en verbinding. Lees mee en laat je inspireren.