Podcast – Rianna in gesprek met dierenarts Melinda de Mul

Wereldwijven On Air! In deze podcast praat digital nomad en wereldwijf Rianna ergens vanuit Zuid Amerika met ondernemende Nederlandse vrouwen elders in de wereld. Allemaal hebben ze een eigen uniek verhaal dat begon met dromen van iets naar… het serieus doen!

Voor aflevering 10 zocht podcast-host Rianna contact met dierenarts Melinda de Mul in Bulgarije.

“Alles wat geen hond en kat is, en door een deur past, behandel ik.”

– Melinda

Van verliefde studente naar gepassioneerd dierenarts

De Liefde bracht Melinda naar Bulgarije. Als student dierenarts vond ze hier een stageplek bij een dierenkliniek en aan het einde van haar stage, boden ze haar een baan aan. Ze accepteerde het mooie aanbod en is nooit meer terug naar Nederland gegaan. Luister naar het leuke gesprek dat Rianna hierover had met Melinda, want ze is niet zomaar een dierenarts voor gewone huisdieren…

Over liefde, emigreren, werken en wonen in een nieuw land en natuurlijk over bijzondere beestjes! Kijk en luister snel de podcast hieronder:

Meer Wereldwijven on Air!