WEEKEND MET DE WERELDWIJVEN

Ben jij nieuwsgierig naar de wereld om je heen? Goed nieuws want dat is precies waarover De Wereldwijven schrijven! En vind je het fijn om af en toe die wereld gewoon in je inbox voorgeschoteld te krijgen? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief en ontvang twee keer per maand inspirerende verhalen voor en door vrouwen vanuit de hele wereld.

De Wereldwijven schrijven over ondernemende, avontuurlijke en sterke wereldvrouwen. Of bespreken vrouwenrechten, gelijkheid en actuele kwesties. Maar we kunnen ook herkenbaar en kwetsbaar zijn over onszelf en onze twijfels. Twijfel je nog? Bonus van een gratis abonnement is dat je niet alleen de meest recente publicaties voorhanden hebt, maar ook leuke aanbiedingen en acties ontvangt én heel veel meer!

Ontvang iedere vrijdag de Nieuwsbrief met een persoonlijk en authentiek verhaal wat nog niet op social media verschenen is. Zo ben jij als eerste op de hoogte!

GA NOG DIT WEEKEND OP AVONTUUR MET DE WERELDWIJVEN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang net voor het weekend één inspirerend verhaal dat je blik op de wereld verruimt. Oh en je krijgt ook toegang tot exclusieve kortingscodes!