Eleonora filmt achter de schermen van Hongkong

Gastschrijfster
door gepubliceerd op 15 maart 2018Tags: , , ,

Eleonora woont samen met haar twee dochters in Hongkong. Deze regio van China is een ware smeltkroes van culturen.

Na 7 jaar hier te wonen, kan Eleonora ons diep meevoeren in haar habitat. Ze gaat voor ons thema’s belichten die we niet snel van zo dichtbij gefilmd zullen zien. Een waar kijkje achter de schermen van deze bijzondere omgeving. Zo ver van ons vandaan, maar dichtbij gebracht door ons wereldwijf ter plaatse.

Over dit Wereldwijf: Gastschrijver

De Wereldwijven nodigen ook gastschrijvers en gastfilmers uit om zo nu en dan hun inspirerende verhalen te delen. Deze verhalen of videos gaan over onderwerpen die nauw aansluiten bij onze zoektocht naar authenticiteit, echtheid, diepgang en verbinding. Lees mee en laat je inspireren.