De dynamische smeltkroes van Hongkong

Gastschrijfster
door gepubliceerd op 20 maart 2018Tags: , , ,

Eleonora woont samen met haar twee dochters in Hongkong, een speciale administratieve regio van de Volksrepubliek China. Vandaag neemt ze je mee naar de markt.

Hier tussen al het vlees, vis, groente en verschillend aanbod vertelt ze dat het symbolisch is voor de samenleving van Hongkong: een melting pot (smeltkroes) van culturen. Ze zal in haar video’s die volgen, vaker stil staan bij culturele invloeden en het leven om haar heen.

Over dit Wereldwijf: Gastschrijver

De Wereldwijven nodigen ook gastschrijvers en gastfilmers uit om zo nu en dan hun inspirerende verhalen te delen. Deze verhalen of videos gaan over onderwerpen die nauw aansluiten bij onze zoektocht naar authenticiteit, echtheid, diepgang en verbinding. Lees mee en laat je inspireren.