Ons filmend wereldwijf in Liberia: Carolien

door gepubliceerd op 21 maart 2018Tags: , ,

Carolien woont met haar gezin in Liberia. Liberia wordt vaak niet positief in beeld gebracht. Het is dan ook een van de armste landen van Afrika. Carolien zal haar perspectief op het land belichten.

Zes jaar geleden is Carolien aan deze west kust van Afrika gaan wonen om te werken voor een non-profit organisatie. Inmiddels als moeder werkt ze als consultant, en is zij  haar eigen bedrijf begonnen. Ik vind het leuk om meer over Liberia te laten zien en je in mijn leven te laten delen’.

Over dit Wereldwijf: Carolien Grootendorst - Dubai

Carolien Grootendorst - Dubai
Marhaba! Ik ben Carolien en woon sinds kort in Dubai met mijn Libanese man en kinderen. We hebben hiervoor jaren in Liberia gewoond en gewerkt. In Liberia heb ik het bedrijf Peppa opgericht, waarmee we mooie, eerlijke kinderkleding maken. Daarnaast ben ik sinds kort medeoprichter en bestuursvoorzitter van de stichting International Institute for Community Based Sociotherapy. Een methode die gericht is op het herstellen van veiligheid, vertrouwen, sociale cohesie en eigenwaarde in (post-)conflict gebieden. Met de filmpjes en verhalen die ik voor De Wereldwijven maak, wil ik je graag meenemen in mijn wereld als moeder en ondernemer.