Hoe doe je boodschappen in een van armste landen ter wereld?

door gepubliceerd op 13 april 2018Tags: , , , ,

Even mee boodschappen doen met Carolien in Liberia? Dat kan.

Ze voert ons mee langs de schappen in de supermarkt en bijzondere verse kruiden. Ongelofelijk hoe duur de westerse producten zijn. Thuis onderhandelt ze met de visvrouwen aan huis. Vers zeker, hygiënisch? Andere normen.

Over dit Wereldwijf: Carolien Grootendorst - Dubai

Carolien Grootendorst - Dubai
Marhaba! Ik ben Carolien en woon sinds kort in Dubai met mijn Libanese man en kinderen. We hebben hiervoor jaren in Liberia gewoond en gewerkt. In Liberia heb ik het bedrijf Peppa opgericht, waarmee we mooie, eerlijke kinderkleding maken. Daarnaast ben ik sinds kort medeoprichter en bestuursvoorzitter van de stichting International Institute for Community Based Sociotherapy. Een methode die gericht is op het herstellen van veiligheid, vertrouwen, sociale cohesie en eigenwaarde in (post-)conflict gebieden. Met de filmpjes en verhalen die ik voor De Wereldwijven maak, wil ik je graag meenemen in mijn wereld als moeder en ondernemer.