Klimaatbetoging in Milaan

door gepubliceerd op 30 september 2019Tags: , , ,

Duizenden jongeren gingen afgelopen weekend de straat op in Milaan om kenbaar te maken dat ze voor een betere toekomst zijn. Een indrukwekkende opkomst waar wereldwijf Barbara, duidelijk emotioneel van wordt. Vooral scholieren, maar ook steeds meer volwassenen vinden hun weg naar dit soort klimaatbetogingen. Op naar een betere toekomst met meer respect voor de natuur en onze aarde. Zoals één van de meisjes in dit filmpje aangeeft: There is no planet B.

Over dit Wereldwijf: Barbara van Paassen - Italië

Ciao! Ik ben Barbara en ik woon sinds enkele jaren in Milaan, Italië. Als onafhankelijk consulent en Atlantic Fellow voor Social and Economic Equity werk ik samen met change-makers van over de hele wereld voor sociale rechtvaardigheid. Van onderzoek tot strategie en campagnes op thema's als vrouwenrechten en klimaat: ik ben altijd op zoek naar hoe maatschappelijke organisaties en bewegingen nog meer positieve impact kunnen maken. Ik zoek ook altijd hoopvolle verhalen, hier in Italië en elders. Ik twitter op @bvpaassen.