Klimaatbetoging in Milaan

door gepubliceerd op 30 september 2019Tags: , , ,

Duizenden jongeren gingen afgelopen weekend de straat op in Milaan om kenbaar te maken dat ze voor een betere toekomst zijn. Een indrukwekkende opkomst waar wereldwijf Barbara, duidelijk emotioneel van wordt. Vooral scholieren, maar ook steeds meer volwassenen vinden hun weg naar dit soort klimaatbetogingen. Op naar een betere toekomst met meer respect voor de natuur en onze aarde. Zoals één van de meisjes in dit filmpje aangeeft: There is no planet B.

Over dit Wereldwijf: Barbara van Paassen - Italië

Barbara van Paassen - Italië
Ciao! Ik ben Barbara en woon sinds kort in Milaan, Italië. Nieuwsgierig als ik ben geniet ik van nieuwe plekken, mensen en gebruiken en heb ik een enorme drang deze te doorgronden. En daar heb ik m’n handen vol aan in dit complexe land waar niets is wat het lijkt. Schrijven voor De Wereldwijven biedt me een mooi excuus om op onderzoek te gaan en mensen te spreken die een verschil maken op terreinen die mij aan het hart gaan, zoals vrouwenrechten, migratie en duurzaamheid. Want dat daar nog een hoop te doen is, dat is me inmiddels wel duidelijk.