Dewi’s vulkaantocht in Indonesië is er eentje met vallen en opstaan

Als Dewi voor haar stichting Creatief Hart naar Indonesië reist, maakt ze ook altijd wat uitstapjes. Deze keer beklimt ze de vulkaan Mount Merbabu op Java. En dat is vallen en opstaan, maar met als grootste beloning de mooiste uitzichten. Tenminste….Gelukkig rust ze een beetje uit als ze een prachtige treinreis maakt en wereldwijf Ana bezoekt.

WIL JIJ EEN RONDREIS BOEKEN IN INDONESIË EN GILI SHARK CONSERVATION BEZOEKEN? HIER VIND JE DE MOOISTE!

Over dit Wereldwijf: Dewi Deijle - Nederland

Als schrijfstere en vlogger bij De Wereldwijven stel ik mijzelf graag aan jullie voor. Ik vlog en schrijf vanuit Indonesië en Nepal. Ik ga enkele avontuurlijke en actieve reizen beleven, en jullie gaan kennismaken met de kinderen met een beperking op Bali. Benieuwd naar mijn activiteiten? Bekijk dan snel mijn vlogs en artikelen.