Dewi beklimt een vulkaan in Indonesië: ‘Doorweekt en uitgeput kwam ik beneden…’

door gepubliceerd op 16 januari 2020Tags: , , ,

In de aanloop naar haar Charity-trek in Nepal die in maart 2020 gaat plaatsvinden, traint Dewi regelmatig op hoogte in Indonesië als zij daar is voor de projecten van Stichting Creatief Hart. Dit keer is de vulkaan Gede Pangrango (2985m) op Java aan de beurt.

Ze is echter niet helemaal ongeschonden. Door de gigantische hoeveelheid regen was de route terug bijna niet begaanbaar. Gelukkig kon Dewi nog afdalen. Wel volledig doorweekt, met schade aan haar spullen, twee gekneusde vingers en best wel uitgeput vanwege een slapeloze nacht op de vulkaan door de keiharde regen, onweer en water in de tent. Niettemin was het de moeite waard voor een prachtig uitzicht en een goede training. Het waren een paar spannende avontuurlijke dagen!

WIL JIJ EEN RONDREIS BOEKEN IN INDONESIË EN GILI SHARK CONSERVATION BEZOEKEN? HIER VIND JE DE MOOISTE!

Over dit Wereldwijf: Dewi Deijle - Nederland

Als schrijfstere en vlogger bij De Wereldwijven stel ik mijzelf graag aan jullie voor. Ik vlog en schrijf vanuit Indonesië en Nepal. Ik ga enkele avontuurlijke en actieve reizen beleven, en jullie gaan kennismaken met de kinderen met een beperking op Bali. Benieuwd naar mijn activiteiten? Bekijk dan snel mijn vlogs en artikelen.