Rode oortjes met de Wereldwijven: ‘Lees me.’

Ingeborg van t Pad Bosch
door gepubliceerd op 14 november 2020Tags: , , , ,

Denk jij ook weleens terug aan het moment waarop je als tiener onder de dekens Turks Fruit las of die verliefdheid op de hoofdpersoon uit Bouquetreeks-romannetjes? Ben jij inmiddels ook podcast- en luisterboekfan? Maak dan kennis met online platform Rouze, een fijne, overzichtelijke plek met goede opwindende verhalen. Eva en Daan, de oprichtsters van Rouze hebben zichzelf als doel gesteld om vrouwen in touch te brengen en te houden met hun seksualiteit door middel van sexy luisterverhalen. Alles tussen romantisch, plagerig, hothothot en super expliciet in.

Eva: “Ja, er is veel porno en er zijn zeker ook erotische verhalen voor vrouwen te vinden maar de verhalen die echt tot de verbeelding spreken, je zelfvertrouwen geven, je een goed gevoel geven over je eigen seksuele voorkeuren en behoeftes… daarvan zijn er niet zoveel op één fijne plek te vinden.”

Bij Rouze kun je per maand tenminste één nieuw verhaal of nieuwe serie verwachten. De komende maanden willen Eva en Daan samen met de wereldwijven en jou de basis leggen voor een verandering. Het doel is om vrouwen over de hele wereld toegang te geven tot sexy verhalen in een fijne, veilige online omgeving. Bij deze alvast een spannende teaser!

Lees me

Sabi heeft samen met haar zus de boekwinkel van haar oom overgenomen. Een droom die uitkomt. Iedere dag weer. Maar er hangt een donkere wolk boven haar hoofd, want een gehaaide projectontwikkelaar heeft zijn zinnen op het pand gezet en lijkt geen ‘nee’ te accepteren. Als Sabi op een ochtend in de winkel is, krijgt ze bezoek van Adam, die als afgevaardigde van de projectontwikkelaar is gestuurd…

Natuurlijk wist ik zijn naam nog, maar dat hoeft hij niet te weten. Arrogante kwal.

Fuck zeg, wat is die man irritant lekker. Zijn volle lippen krullen zich weer in een brutale grijns, net als de vorige keer. Hij heeft een baardje van een paar dagen, een bijzonder contrast met zijn verder strakke outfit… Dat had hij de vorige keer niet. Hoewel ik hem toen ook al aantrekkelijk vond. Vreselijk… maar aantrekkelijk… Nee, nee, nee. Hij probeert jou en alle lieve bewoners van de Maliestraat 45 uit het gebouw te krijgen. Blijf jezelf de baas Saab. Blijf hém de baas.

Langzaam zet Adam een paar passen mijn richting op. Hij neemt me met zijn grijsblauwe ogen in zich op. Hij zuigt me naar binnen.

‘Wist je dat ik een enorme lezer ben? Ik hou van boeken, de bladzijden door je vingers voelen, de geur….’

Jezus deze man maakt zelfs boeken opwindend…. Stop! Hou je kop erbij Sabi kom op.

‘Leuk voor je.’ 

‘Ik heb mijn laatste boek van Colson Whitehead net uit en ben op zoek naar iets nieuws. Kun je me iets aanraden? Want daar kom ik voor. Voor een boek.’

Hij grijnst.

‘Jij komt hier om een boek te kopen? Niet om ons pand, ons leven, te kopen?’ Het komt er net zo pinnig uit als ik bedoel.

Adam lacht: ‘Vandaag niet.’

En voordat ik het weet staat hij nog dichter bij me. Ik voel dat mijn ademhaling zich versnelt. Mijn mond wordt een beetje droog en ik moet iets wegslikken. OK. Dan kan hij het krijgen ook.

‘Kom maar mee. Zolang ik iets aan je kan verdienen, vind ik het goed.’

Smaakt dit fragment naar meer? Ga dan naar Rouze en kies jouw eigen opwindende luister- of leesmoment!

KIJK HIER HET FRAGMENT VAN EVA DE VISSER BIJ DRAGONS DEN.

“Hoe komt het toch dat erotische fictie het best verkochte boekgenre ter wereld is, maar dat een digitaal marktmodel in tijden van luisterboeken en podcasts nog ontbreekt? ” Met die vraag besloot redacteur en uitgever Eva de Visser aan de slag te gaan. Het resultaat is het eerste platform voor sexy luisterverhalen, zo vertelt zij in Dragons’ Den.

Over dit Wereldwijf: Ingeborg van t Pad Bosch - VS

Ingeborg van t Pad Bosch - VS
Hi! Ik ben Ingeborg en woon sinds 2010 met mijn gezin in New York. Ik schreef tot nu toe voor online platforms en tijdschriften, publiceerde de bundel #Familie Jansen Goes New York en mijn debuutroman #Kroniek van een erfenis. Voor De Wereldwijven schrijf ik over vrouwen in de USA waar ongelijkheid, onrecht en seksisme maar ook vrouwelijke strijdkracht en energie dagelijkse kost zijn!