Carolien neemt kijkje in keuken van wereldwijf Fanta in Liberia

door gepubliceerd op 27 augustus 2018Tags: , ,

Carolien is nieuwsgierig naar hoe andere vrouwen hun zaken draaiende houden in Liberia. Ze stapt letterlijk in de keuken van Fanta Fullah. Een mooi portret van hoe deze vrouw haar gehele gezin onderhoudt. Ook Fanta mag een wereldwijf genoemd worden, want ze heeft haar land verlaten en dopt haar eigen boontjes door volharding en discipline.

Over dit Wereldwijf: Carolien Grootendorst - Dubai

Marhaba! Ik ben Carolien en woon sinds kort in Dubai met mijn Libanese man en kinderen. We hebben hiervoor jaren in Liberia gewoond en gewerkt. In Liberia heb ik het bedrijf Peppa opgericht, waarmee we mooie, eerlijke kinderkleding maken. Daarnaast ben ik sinds kort medeoprichter en bestuursvoorzitter van de stichting International Institute for Community Based Sociotherapy. Een methode die gericht is op het herstellen van veiligheid, vertrouwen, sociale cohesie en eigenwaarde in (post-)conflict gebieden. Met de filmpjes en verhalen die ik voor De Wereldwijven maak, wil ik je graag meenemen in mijn wereld als moeder en ondernemer.