Expat? Geëmigreerd? Gratis webinar voor Nederlanders en Belgen in het buitenland

We zijn er trots op, want op 16 januari 2024 om 16.00 Nederlandse tijd houden we ons allereerste GRATIS webinar en jij kunt daarbij zijn, ongeacht waar je woont. Met het gekozen tijdstip hopen we velen te kunnen bereiken, mits…. jij jezelf op tijd aanmeldt!

Lees hieronder verder voor meer details over dit webinar en hoe jij daar aan kan deelnemen.

Wereld - webinar
Meld je nu aan via redactie@dewereldwijven.com

Gratis webinar

De Wereldwijven en Psycholoog op Afstand werken al een aantal jaar samen om expats, Nederlanders en Belgen die naar het buitenland zijn verhuisd te informeren over allerhande psychologische onderwerpen waar ze mogelijk tegenaan kunnen lopen. Denk aan aanpassingsproblemen, somberheid, heimwee, trauma(verwerking), rouw & verlies, maar ook aan de opvoeding van kinderen binnen een andere cultuur.

Natuurlijk mag je van ons verwachten dat we ook het komende jaar samen over allerhande onderwerpen blijven schrijven, maar daarnaast starten we iets nieuws! De webinar. Tijdens dit webinar krijg je een goed beeld hoe Psycholoog op Afstand precies werkt en zullen één of meerdere specialisten een aantal onderwerpen uitlichten. Natuurlijk is er ook gelegenheid voor jouw vragen.

Aanmelden

Natuurlijk zorgen we voor een veilige videoverbinding en om die reden kan je alléén deelnemen als je geregistreerd bent. Bovendien willen we de groep niet te groot maken, zodat er voldoende ruimte is voor vragen. Tijdens dit eerste webinar mag je een algemene introductie verwachten en zal een specialist van Psycholoog op Afstand ingaan op de meest voorkomende dingen waar je in het buitenland tegenaan kan lopen.

Over dit Wereldwijf: De Wereldwijven

De Wereldwijven vertellen verhalen die inspireren, verbinden en in beweging brengen voor een tolerante, duurzame en gender-gelijke wereld.