Voor kinderen en vrouwen is op Bali nog zo veel te winnen!

Dewi gaat in gesprek met Nederlandse vrouwen die al een tijdje op Bali wonen en zich daar inzetten voor het onderwijs aan kinderen en de ontwikkeling van vrouwen. Zelf zet Dewi zich op het eiland in voor de creatieve en educatieve ontwikkeling van kinderen met een verstandelijke beperking. Omdat er voor deze groepen op Bali en in de wereld nog zoveel te winnen is!

Over dit Wereldwijf: Dewi Deijle - Nederland

Dewi Deijle - Nederland
Als nieuwe vlogger bij De Wereldwijven stel ik mijzelf graag aan jullie voor. In de komende tijd zullen jullie vlogs van mij zien vanuit Indonesië en Nepal. Ik ga enkele avontuurlijke en actieve reizen beleven, en jullie gaan kennismaken met de kinderen met een beperking op Bali. Benieuwd naar mijn activiteiten? Bekijk dan snel mijn vlogs.