Bedrijf van een wereldwijf – Creatief Hart: Zelfvertrouwen voor kinderen met een beperking

Eindelijk weer eens een nieuwe vlog van ons wereldwijf Dewi! Begin 2020 was zij voor het laatst in Indonesië voor haar projecten met Creatief Hart. Vanwege Corona en andere omstandigheden heeft het even geduurd voor ze terug kon, maar eindelijk kon ze het creatief educatief centrum ‘Yayasan Hati yang Kreatif’ in het Noorden van Bali weer bezoeken. 

Ook dit project van de stichting Creatief Hart loopt op rolletjes en dat was geen verrassing voor Dewi.

Creatief Hart geeft kinderen met een beperking zelfvertrouwen 

Dewi: “Vanuit Nederland heb ik altijd wel online contact met het personeel van het creatief educatief centrum. Iedere week ontvang ik video’s van de ontwikkelingen van de kinderen die daar creatieve lessen krijgen (in combinatie met o.a. leren rekenen en schrijven). Maar om weer even fysiek aanwezig te zijn, de sfeer te proeven en de voortgang van het project zonder scherm ertussen te bespreken, is heel erg prettig.”

“Het is een succesvol sociaal duurzaam project. Niet alleen voor de kinderen zelf, ook de ouders zien hoe hun kinderen zich, ondanks hun beperkingen, ontwikkelen. Om meer verbinding te creëren onderneemt het personeel zo nu en dan sociale uitjes waarbij de ouders worden betrokken, zoals een dagje uit in het verkoelende Bedugul om daar te picknicken, te gymen, te wandelen en de botanische tuinen te bezoeken.”

Leuk dus dat Dewi er weer bij kon zijn om er dit mooie videoverslag van te maken. Kijk mee in onderstaande vlog hoe dat was!

Meer weten?

Meer weten over Creatief Hart? Neem dan zeker een kijkje op hun website waarin de Stichting uitlegt wat ze doen. Of volg Creatief Hart op Facebook waar geregeld mooie filmpje staan wat de kinderen allemaal doen!

Over dit Wereldwijf: Dewi Deijle - Nederland

Als schrijfster en vlogger bij De Wereldwijven stel ik mijzelf graag aan jullie voor. Ik vlog en schrijf vanuit Indonesië en Nepal. Ik ga enkele avontuurlijke en actieve reizen beleven, en wil jullie graag kennis laten maken met de kinderen met een beperking op Bali. Benieuwd naar mijn activiteiten? Bekijk dan snel mijn vlogs en artikelen.